Uden renter!

At kunne optage lån uden renter og gebyr lyder måske lidt vildt, men det er det ikke! Alle nye kunder kan optage det første lån gratis i 30 – 60 dage på nettet. Ja, hvis du troede, at det var de fysiske banker, der stod bag, så… Men nej, det kommer vist aldrig til at ske for Danske Bank, Nordea eller nogen af de andre.

Men online kan du nemt og hurtigt optage det ene gratis og rentefrie lån efter det andet. Gratis lån uden renter så dagens lys for cirka 5 år siden, og siden da er der sket et boom. Det vil med andre ord sige, at vi danskere elsker alt, hvad der er gratis; Og altså også lån!

Udbydere af rentefri og gratis lån

Det er naturligvis ikke alle online låneudbydere, der tilbyder lån uden renter og gebyr. Nedenfor har vi listet de 5 store og meget populære udbydere af gratis lån:

Vil du låne penge rentefrit, så er det hos en af ovenstående låneudbydere, som er utrolig populære. Kigger vi på deres anmeldelser på Trustpilot, så få de fremragende bedømmelser med ratings på 5 ud af 5 stjerner.

Du tænker sikkert, hvordan kan de tjene penge på at låne penge gratis ud? Ja, og det er et godt spørgsmål, som vi dog sagtens kan besvare. De tjener skam ikke noget på det første gratis lån i en måned, og sådan er det.

Det, de håber på, er, at du kommer igen og vil låne lidt flere penge. Se, det er jo kun det første lån, der er gratis, og ikke de efterfølgende. Rentefriheden er altså ophørt ved lån nummer 2,3 osv., og så begynder de at tjene penge.

Hurtig udbetaling

Du får dog ikke det første lån gratis, du får det også med super hurtig udbetaling. Sådan foregår det, når du ansøger om penge online:

  • Ansøgningsprocessen: 1-2 minutter
  • Godkendelestiden: 15-30 sekunder
  • Udbetaling af lånet: 20-30 minutter

Det går altså helt afsindigt stærkt med at få lånet udbetalt. Af samme grund, siger man også lån penge og få dem med det samme. Måske lagde du mærke til, at vi skrev 20-30 minutter ved udbetalingen?

Det er vel at mærke døgnet rundt, 24/7 365 dage. Her snakker vi med andre ord udbetaling af lån i weekenden (om lørdagen og om søndagen), på helligdage, om natten og ja, hele døgnet rundt, læs mere.

Det er ikke bare i bankens åbningstid, at de udbetaler lånet. Nej, det gør de alle tider på døgnet, og cirka en halv time efter, du er blevet godkendt til lånet. Så du får både et gratis lån og et lån, der bliver udbetalt med det samme.

Materiale om de gratis lån er hentet hos Smart-lån.dk, og vi takker for deres store hjælp i forbindelse med denne artikel.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *