Plads til køkkenmaskiner

Min kone er vildt begejstret og roser mig til skyerne for indsatsen, selv om jeg må indrømme, at det egentlig ikke er noget særligt, jeg har gjort. Sagen er, at jeg med meget enkle midler har skaffet os en hel masse skabsplads i det hus, som vi har købt og flyttede ind i for et par måneder siden.

Af en eller anden grund havde den tidligere ejer helt åbenbart ikke haft behov for ret meget plads på hylderne i de høje skabe i hverken køkkenet, bryggerset eller i det store soveværelse, som nu er vores soveværelse. Og med en kvind ei huset er der jo altså rigeligt med dametøj at finde plads til, for hun køber ind i stride strømme hos Trendyshop…

Så da vi flyttede ind og pakkede ud, gik der ikke ret lang tid, før min kone begyndte at beklage sig over, at vi slet ikke kunne få plads til alle vores ting. Jeg kunne med et enkelt blik konstatere, at der både i det høje skab i køkkenet og i et hyldeskab i bryggerset var rigeligt med plads til nogle flere hylder, så jeg lovede hende at få skaffet noget mere hyldeplads meget hurtigt.

Det var nemt gjort, for jeg kørte i byggemarkedet og købte nogle hylder i standardstørrelse samt en hel masse hyldeknægte, som hylderne kunne hvile på. På den måde fik jeg hurtigt skaffet plads i skabet i køkkenet, så vi ikke behøvede at have diverse køkkenmaskiner stående og optage plads på køkkenbordet. Og heldigvis er det nu muligt hos Skiftselv.dk at købe ALT i reservedele!

Jeg gik videre til skabene i bryggerset, hvor der også var plads i højden til flere hylder. I det ene skab, som er kosteskabet, var der slet ingen hylder men derimod en masse tom luft oven over vores støvsuger, så her monterede jeg to nye hylder højt oppe i skabet, så der lige akkurat var plads til kost, gulvskrubbe og støvsugeren nedenunder.

Jeg tog fat på skabene i soveværelset, hvor der i hvert fald også var alt for lidt hyldeplads, mens der var rigeligt med plads til det tøj, der skal hænge på bøjler. Også i skabene med bøjlestænger var der bare masser af luft over det hængende tøj, så her monterede jeg en hylde i hvert skab, så der blev fornuftigt plads til alle vores sengesæt. Det blev min kone meget begejstret for.

Der gik lidt sport i det for mig at få udnyttet pladsen i de forskellige rum bedst muligt. I et af værelserne har vi indrettet et kontor, så både min kone og jeg kan arbejde der på samme tid. Men værelset er temmelig smalt, så når man skulle forbi det lange skrivebord, kunne det godt være noget besværligt at kante sig forbi de to kontorstole, fordi de ikke kunne skubbes ret langt ind under skrivebordspladen.

Det krævede heller ikke voldsomt meget snilde at knække den nød, for selve bordpladen var monteret på nogle hyldeknægte, der i kraft af en gitterkonstruktion faktisk fyldte godt 15 centimeter i højden og derved forhindrede os i at kunne skubbe stolene ind under bordpladen. Så jeg skiftede blot de fire store hyldeknægte ud med nogle nye og mindre fyldige i højden, hvorefter det lidt generende problem hurtigt var klaret.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *