Danske Spil

I store træk er der 2 slags mennesker: De, der spiller, og de, der ikke vil indrømme det. Det er selvfølgelig ikke helt sandt, for der er faktisk mennesker, der aldrig nogensinde køber en lottokupon, spiller Tips eller nogen af de efterhånden mange andre typer af spil, som Danske Spil tilbyder danskerne. Men det er nu ganske få.

Har du nogensinde tænkt over, hvad der egentlig bliver af overskuddet på de mange spil, som Danske Spil udbyder? Det har jeg.

Almennyttige formål

Faktisk ryger der en pæn pose penge afsted til almennyttige formål som for eksempel kultur. Og den kære stat tager jo også deres del i de såkaldte præmieafgifter, som jo heldigvis afregnes direkte fra Danske Spil til staten, så man ikke selv skal rode med det, når man vinder.

Så er der de gratis spillemaskiner

Vidste du det? Altså at man kan finde et hav af gratis spillemaskiner online? Det er ikke så længe siden, jeg fandt ud af den mulighed via den geniale hjemmeside casinoguide.dk

Der er der en fint stor oversigt over steder, hvor man kan “trække i den enarmede” og andre spil ganske gratis, og der er faktisk nok til mange timers underholdning der.

Der er både danske og udenlandske hjemmesider – sidstnævnte tilbyder det, der blandt spillerne er kendt som Free Spins 🙂

Det er nu ganske sjovt, ikke?

Spiller du på nettet?

Spiller du på nettet? Eller spiller du via Lotto eller andet nede ved købmanden? Så må du meget gerne smide en kommentar her – og gerne dele evt. gode tips til steder at spille. For jeg skal da gerne være ærlig og sige, at jeg gerne spiller!

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *