Anmeldelse af Marjoe

Som passioneret gavegiver (ja – jeg elsker at give gaver), er muligheden for at købe varer på nettet og få dem sendt direkte til ham eller hende, jeg ønsker at “begave”, en herligt nem ting. Og det har jeg i stor stil benyttet mig af i flere år. Jeg bor i det sydlige Europa, og det er klart, at jeg benytter mig af en række italienske og franske netbutikker, når det gælder mine lokale venner. Men i Danmark, hvor d efleste af mine venner stadig er, er det danske butikker jeg bruger. En af dem er Marjoe Aps der sælger primært herresmykker på adressen her: www.marjoe.dk.

Bytte smykker?

I sig selv er det jo en udfordring at købe smykker online, for hvem kan sige 100%præcist, hvordan det ser ud på fingeren, armen eller om halsen? Og endnu værre går det da, når der er tale om gaver til andre mennesker. Størrelser og personlig smag spiller jo i den grad ind, ikke?

Da jeg første gang stod for at skulle købe en ring til en mandlig bekendt, der ønskede sig sådan en fætter, ringede jeg simpelthen til Marjoe og talte med en mand ved navn John. Jeg tror faktisk, det er ejeren, men jeg er iokek helt sikker.

Han fortalte mig i øvrigt, at de også driver butikker i både Norge, Sverige, Holland og Tyskland og med en engelsk på vej også. Det er jo ret imponerende, og jeg tog da også et kig på den tyske butik, for “Herrenschmuck” er jo lige noget for min ven Dieter i Düsseldorf 🙂

Nå – men jeg spurgte altså ind til, om mine venner ville kunne bytte til en anden størrelse eller design, hvis det skulle vise sig nødvendigt. Og det kunne de selvfølgelig. I et par tilfælde har de også gjort det, og der har aldrig været noget bøvl med Marjoe i den forbindelse, så fem stjerner for det!

Leveringstid?

På nær en enkelt smutter – som senere viste sig at være postvæsnets skyld – har de altid leveret præcist på den ønskede dag. Og det er jo faktisk en væsentlig kvalitet, når der nu er tale om gaver, der jo som regel er bundet op på en mærkedag.

Smykkerne?

Jamen… Der er der bare ikke andet at sige, end: De er i orden! Pris og kvalitet hænger mere end sammen, vil jeg sige. Faktisk er priserne i store træk forbavsende lave i forhold til den kvalitet, jeg vurderer, at smykkerne har.

Herre armbånd

Det er da et ganske lækkert armbånd, ikke? Og prisen på det er beskedne 275 kroner. Jeg gav sådan et til Klaus, som bor i Brande (en gammel og god ven af mig og min familie). Han blev meget begejstret for det, og jeg tror egentlig, at han selv har købt en del mere hos Marjoe efterfølgende.

Konklusionen på min anmeldelse af marjoe.dk:

Kæmpe udvalg – det er næsten så meget, at det er svært at vælge.

Super venlig og professionel telefonservice

Gode byttemuligheder

Flotte smykker i virkeligt god kvalitet og design

Meget fornuftige priser.

Tak for din tid – hvis du nåede helt herned 🙂

 

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *