Er Certina stadig uret?

Min fra – som desværre døde for flere år siden – havde hele sit voksenliv kun to armbåndsure, og de var begge af mærket Certina – altså rigtige Schweizerure! Han blev 85, så det siger jo lidt om kvaliteten af disse ure, ikke? Og i dag følger jeg i hans fodspor, hvad det angår: Jeg har netop købt et lækkert Certina ur her. Det kom i sidste uge, og jeg er allerede fuldstændig vild med det. Det koster jo lidt, men det er det hele værd, og hvis det kan holde lige så længe som de Certina ure, min far havde, er de jo faktisk rørende billige!

Se mit nye Certina

2015-11-04_15-24-47

Er det flot eller bare over-flot? Jeg synes simpelthen, det er så elegant og diskret lækkert – jeg er vild med den slags understatements i design!

Men… Nå ja – der er jo altid et men, ikke? Jeg er jo gift, og min søde og skønne kone Hilda er også vild med lækkert design. Hun spurgte mig, om jeg ikke ville vise hende den hjemmeside, hvor jeg havde købt uret – brodersenkobborg.dk – og selvfølgelig ville jeg da det! Hun var meget begejstret, men så faldt hun over, at de jo altså sælger meget andet end lige Certina ure. Og det er så det, der endte med et “men – for hun forelskdede sig i noget, som endte med, at jeg måtte hive kreditkortet frem og give hende en gave.

Georg Jensen smykker

Hvis du siger Georg Jensen til Hilda, bliver hun helt henført lige på stedet – uanset hvad der så er tale om. Deres designlinjer rammer hende åbenbart lige i hjertet. Så hun endte inde på sektionen med Georg Jensen smykker – og så var det, hun faldt pladask for:

Armbånd fra Georg Jensen

2015-11-04_15-31-31

Hmmm – det var faktisk ikke så dyrt, så det var en gave, jeg med største glæde gav Hilda. Armbåndet kom i går, og hun er helt ekstatisk over det – hun er nu altid fantastisk at give gaver til.

 

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *