Gilpa.dk hundefoder

Min kones søster og svoger har altid været meget begejstrede for hunde – ja for dyr generelt, og jeg kan huske, at de allerede fra starten af deres samliv anskaffede sig den første hund allerede før de fik børn. Og selv om der jo er nok at se til med små børn i huset, udvidede de bestanden af hunde til hele tre i løbet af de næstfølgende år.

Så deres børn er opvokset med hunde, og der er vist ingen tvivl om, at det har betydet noget gavnligt for børnene at have hundene at lege med men også at tage hensyn til. For i den familie er hunde ikke bare nogen, der er der, de er medlemmer af familien med krav på samme hensyntagen som både børn og voksne.

For godt et år siden blev min kones svoger helt uventet arbejdsløs efter ansættelse i samme firma i mere end 25 år, men firmaet gik konkurs, og i en alder af 54 år var udsigterne til et andet job ikke de allerbedste for min kones svoger.

Den situation blev deres afsæt til at udleve en mangeårig drøm om at etablere en hundepension, og da de alligevel nogle år tidligere havde købt en nedlagt landbrugsejendom, havde de gode faciliteter til det formål. Da pensionen er beliggende ret tæt på en større by, fik de hurtigt mange kunder blandt hundeejere, som skulle have deres hun i pension, mens de selv var på ferie.

I sidste uge besøgte vi dem og fik en rundvisning på hundepensionen, som jeg faktisk syntes var meget interessant. Min kones svoger fortalte, at de fra en start havde valgt, at hundene i pension ikke måtte have deres egen hundemad med, for det skulle være en del af konceptet, at hundene blev fodret under deres ophold, og der er tale om, at vi giver hundene noget anerkendt hundefoder af høj kvalitet, fortalte min kones svoger. Vi køber alt hundefoder hos Gilpa!

Han erkendte, at der selvfølgelig også er forretning i det, for i mange tilfælde kommer hundene i pension til at holde så meget af det foder, de får serveret, at ejerne vælger at købe foderet i deres hundepension, og det tjener de selvfølgelig også lidt på.

Og vi har virkelig et bredt udvalg af foder lige fra hvalpefoder til specialkost, som nogle af vores firbenede gæster har brug for, hvis de for eksempel lider af en eller anden form for allergi. Derfor sørger vi for hele tiden at have et meget bredt udvalg, så for eksempel en hund med glutenallergi kan få hundefoder uden hvede under opholdet hos os, fortalte min kones svoger.

Han viste mig også deres depotrum, hvor masser af sække med hundefoder af forskellige mærker bød sig til. Jeg spurgte nysgerrigt, hvilket foder der er det mest populære hos hundene, som jo ikke tænker på ernæringsrigtighed og den slags, men kun på smag.

Min kones svoger grinede lidt og svarede, at hvis en hun selv kan bestemme, så vil den have det her foder fra Sportsman’s Pride, for det kan de alle sammen lide.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *