BeeBoo

Skal børn absolut have dyrt tøj? Det er et spørgsmål, vi ofte debatterer i den studiegruppe, jeg er medlem af. Og vi er langt fra enige, men ofte bunder uenigheden i noget helt andet end det, man lige skulle tro. Groft sagt er der 3 fraktioner: De, der er parate til at betale hvad som helst for børnetøj, der er smart. De, der er økonomisk ansvarlige og sammenholder pris og kvalitet på alle fronter – og endelig er der “Bilka-segmentet”, som blot skal have det så billigt, som det er muligt og uden skelen til kvalitet, bæredygtighed etc.

Børnetøj skal være i orden

Min holdning er den i midten: At børnetøj skal være i orden på alle fronter, men at det ikke skal koste mere end nødvendigt for at opfylde de kriterier. Og med kriterier mener jeg kvalitet, redelig produktion uden børnearbejde og uden at smadre miljøet. Det er den slags børnetøj, jeg gerne vil købe – og det er den slags børnetøj, BeeBoo har.

Jeg har det bare bedst med at vide, at de ting er i orden. Og jeg kan også godt lide, at jeg har en ret stor sikkerhed for, at mine børn ikke går i tøj, der oser af kemikalier for eksempel. Eller er fremstillet under kummerlige vilkår for de ansatte. Og det koster. Det er de områder, Bilka-segmentet ikke ser på – eller ignorerer. Nogle af ligegyldighed – andre af nød.

Termotøj og regntøj er specielt

Når det gælder sådan noget som termotøj, termostøvler og – ikke mindst – regntøj, er der nogle elementer, der er ganske vigtige. Sådan noget skal på én og samme tid holde vejrliget ude og samtidig være åndbart. Igen handler det om kvalitet! Man kan sagtens finde en masse billigt regntøj og flyverdragter på udsalg – men man skal virkelig se sig for, hvis man handler et sted, hvor der ikke er sikkerhed for kvaliteten.

Jeg kan lide at handle til ungerne hos BeeBoo, og faktisk har de også en hel del til voksne efterhånden. De er søde, produkterne er i orden og priserne er i den grad attraktive! De har også supergode anmeldelser på Trustpilot faktisk: https://dk.trustpilot.com/review/beeboo.dk

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *