Graviditetstests online

Har du mistanke om, at du er gravid og ønsker du at få svar hurtigst muligt, så er en graviditetstest det helt rigtige valg for dig. En graviditetstest kan nemlig vise dig et resultat på blot 3-5 minutter, så du skal derfor, hverken være nervøs eller spændt på resultatet ret længe, før du ved om du er gravid eller ej. På Luxplus.dk kan du købe forskellige varianter af graviditetstest, som kan give dig svar med hele 99,7% nøjagtighed. Ovenikøbet kan du få dine graviditetstests billigt med et medlemskab til siden, hvis du blot opretter en bruger på sitet, som ikke koster dig mere end 89 kr. om måneden, hvoraf de første 30 dage gives til nye brugere kvit og frit.

Hvilken graviditetstest er bedst?

På Luxplus kan du både finde de populære brands ValMed, Clear & Simple og Clear Sign som du kan få til meget små priser uden at skulle gå på kompromis med hverken sikkerheden eller nøjagtigheden. Når du tager en graviditetstest aflæser måleren urinens koncentration af HCG, som er det hormon, der fortæller om du er gravid eller ej. Måleren er super effektiv og blot efter tre minutter vil du kunne se dit resultat.

Hvordan bruger man en graviditetstest?

Når du skal bruge din test aftager du stavens hætte og lader urinen komme i kontakt med måleren for enden af staven. Måleren vil absorbere urinen og efter kort tid aflæse indholdet af HCG. Når måleren har absorberet tilstrækkeligt urin påsættes hætten. Dette gøres for at holde det område du befinder dig i, så hygiejnisk som muligt, så der ikke spredes bakterier fra urinen. Når dette er gjort, kan du passende sætte en timer på 3 minutter eller 5 minutter – alt efter, hvad der er angivet på den test du har i hånden. Når tiden er gået, kan du aflæse dit resultat og stole på, at testen har aflæst med 99-99,7% nøjagtighed. Når du skal tage en graviditetstest er det en god ide, at vente til den første eller anden dag, hvor menstruationen udebliver, hvor den ellers var forventet. Hvis ikke du kan spore din menstruation helt nøjagtigt grundet uregelmæssig menstruationscyklus, kan du med fordel tage din graviditetstest tre uger efter et ubeskyttet samleje.

Billige graviditetstests fra Luxplus

Er du ofte i tvivl om du er blevet gravid eller ej, så er det altid en god ide, at have en graviditetstest liggende, så du hurtigt kan få svar og ro i maven, når du ved, hvor du står. Hvis man har brug for at tage en test i ny og næ, kan det hurtigt blive mange penge som man skal ligge, men køber du dine tests på Luxplus, så kan du spare mange penge og stadig være sikker på, at kvaliteten af det produkt du har købt fra sitet, er i orden.

Se udvalget igennem af de mange populære tests på Luxplus. Bestiller du inden klokken 15.00 vil du kunne have din ordre foran din dør allerede den efterfølgende dag, så du hurtigt kan få svar på din usikkerhed.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *