Rygning og rengøring

Nikotin er stads. Det er det. Jeg siger det ikke kun, fordi jeg er ikke-ryger. Jeg siger det, fordi jeg alt for mange gange har oplevet hvor hårdfør og sejlivet nikotin er at få fjernet under rengøring.

Enhver maler vil kunne fortælle dig om vægge, der har været så udsat for nikotin, at den grimme gule farve er trængt igennem flere lag ny maling. Selvom væggene har været udsat for grundig rengøring inden malingen blev påført, trænger nikotinfarven frem igen.

Der er ligefrem rengøringsfirmaer, der har gjort det til et at deres speciale at tilbyde rengøring af nikotinfyldte boliger. Fordi det kræver specialviden og specielle rengøringsprodukter, at fjerne det gule stads.

Nikotinvægge kræver rengøring

Det er nok mest i hjem, hvor ældre mennesker i årtier har røget cigaretter eller måske endda cerutter og cigarer, at væggene kan være så gule, at der er bruge for en speciel rengøring.

Det er dog ikke kun nikotin, der kan være en udfordring under rengøring. Andre pletter og misfarvninger kan være lige så svære at slippe af med.

Har du pletter efter rødvin på dit dyre trægulv eller har du mystiske skjolder i din hvide sofa, har dette rengøringsfirma i Århus ekspertisen til at fjerne dem. Du kan læse om dem og deres ydelser inden for rengøring på aarhusren.dk.

Husk at tage kontakt til dem, inden du selv har forsøgt med alle mulige gamle husråd og stærke midler til rengøring, som ofte bare gør skaden værre.

Faktisk er det en god og gylden regel, at lade erfarne rengøringsfolk om at løse dine udfordringer inden for rengøring. Eller at lade dem stå for den daglige rengøring.

De særlige rengøringsprodukter, som erfarne rengøringseksperter bruger, er nemlig fremstillet så de ikke bare gør effektivt rent.  Ud over at levere en grundig rengøring er de også valgt, fordi ikke beskadiger de flader, som bliver rengjort.

Ved erhvervsrengøring er det således meget vigtigt at bruge det rigtige rengøringsprodukt til for eksempel linoleum og trægulve, fordi det samtidig plejer disse naturmaterialerne.

Rengøring af alle pletter

Tæpper kan være reelle pletsugere, så derfor tilbyder Aarhus Rengøringsselskab, som du fik hjemmesiden på lige før, også tæpperens. Både til private rengøringskunder og til virksomheder, der vil have en stabil leverandør af rengøring og andre relaterede serviceydelser.

Har du mistanke om, at pletter eller andet stads på dit nyvaskede tøj stammer fra vaskemaskinen i din boligforenings fællesvaskeri, er det vist på tide at få renset og afkalket afløb og sæbeskålen. Sådan kan man nemlig også undgå pletter via rengøring.

Faktisk kan hele din boligforening få tilbudt ejendomsservice inklusive gadefejning, malerarbejde, trappevask og rengøring af andre fællesarealer hos Aarhus Rengøringsselskab.

Så det er nok meget reelt at kalde netop dette rengøringsfirma for en virksomhed med viden om rengøring inden for rigtig mange områder.

Kunderne kan nyde godt af, at de både kan få hjælp til at fjerne nikotinpletter og andet stads, samtidig med at hele deres boligforening også bliver serviceret med vedligeholdelse og rene trapper.

Desværre er det kun i Århus og omegn, at denne rengøringsvirksomhed tilbyder sine kunder grundig rengøring inden for de mange forskellige ydelser.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *