Blomsterlevering i KBH

Der er 90-års fødselsdag i familien. Det er min oldemor. Hun bor på Amager. Selv bor jeg med min kæreste i Aarhus. Og vi har desværre andre planer, så vi kommer ikke til hendes fest. Men jeg har besluttet, at jeg vil sende hende en stor buket på dagen. Næste søndag. Så jeg har ringet til nogle blomsterforretninger for at høre, om de har blomsterlevering i København.

Amager også København

De fleste har sagt ja, det, har de. Men når de så hører adressen, så kan de alligevel ikke levere en buket. De dækker ikke Amager. Irriterende besværligt. Og dyrt for telefonregningen.

Heldigvis har jeg gratis Wifi, så jeg griber tingene lidt anderledes an. Leder på nettet efter blomsterudbringning i hovedstaden. Der er mange. En del af dem kan jeg kende på telefonnummeret, så de ryger ud af listen lige med det samme. Tænker, at før jeg ringer dem op, så burde jeg måske lige tjekke, hvor i København, resten på listen, ligger. Der er flere, som faktisk ligger uden for København. Men de leverer blomster i Københavnsområdet. Nu tænker jeg, at det nok ikke er en blomsterforretning i Klampenborg, jeg skal have fat i, så jeg leder efter blomsterforretninger på Amager. Jeg finder én. Ringer op til forretningen for at høre om, de også har blomsterudbringning på Amager. Jeg kommer i tale med en sød pige, som fortæller, at ”ja, det har vi, alle ugens dage, altså også om søndagen.”

Perfekt. Jeg bestiller en stor, fin buket med roser og liljer og anemoner. Min oldemor elsker anemoner. Og jeg beder hende om at lægge et fint, lille kort ved buketten. Så kan min oldemor læse, at den er fra mig. Pigen spørger mig om, hvad hun skal skrive på kortet. Der skal bare stå det typiske ”Tillykke med de 90 år. Jeg håber din dag bliver vidunderlig. Kærlig hilsen”. Og så beder jeg om, at de planlægger leveringen ved 11-tiden om formiddagen.
Det får jeg at vide, at det vil de sørge for.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *