God billig låsesmed

Hver eneste gang jeg skal åbne hoveddøren, er det et problem. Nøglen passer fint i hullet, men så griber den åbenbart ikke ordentligt fast. Man skal stå der og lirke og lirke i en evighed, inden man kan mærke, at nu lukker den op. Og jeg er ikke den eneste her i bygningen, som har det problem. Stort set alle har det samme problem. Det er virkeligt irriterende. Du kender godt den situation, hvor du står og skal åbne døren i en fart, fordi du skal tisse. Bare hurtigt ind i lejligheden eller på kontoret for at komme på toilettet. I den slags situationer er det virkeligt sådan, at jeg bander – højlydt!

Billigste låsesmed i Kbh

Når nu alle her i bygningen har det problem, og jeg er helt sikkert ikke den eneste, der har oplevet, at jeg står der, og skal skynde mig, så kan jeg ikke forstå, at dem, der ejer lejlighederne, ikke tager sig sammen og finder en billig låsesmed i København, som kan komme og få den lås fikset. Det kan da ikke koste en formue. Og det ville helt sikkert gøre livet nemmere for alle, som har nøgle til bygningen.

Sommetider har jeg tænkt på, at der må være nogle mærkelige mennesker i bygningen, som sørger for, at nøglen ikke fungerer ordentligt. Måske vil de holde øje med, hvem det er som lukker sig ind – og ud? Jeg ved, at før jeg flyttede ind, var her nogle episoder med indbrud. Nede i stueetagen. Måske er det grunden til, at der skal ’kontrol’ på, hvem der kommer og går. Jamen, så sæt da et overvågningssystem op. Så kan I se alt, hvad der foregår i bygningens entré.
Jeg er sikker på, at der er flere billige låsesmede, som kan vejlede og give et godt tilbud.

Men som almindelig lejer af lejligheden er det ikke min beslutning. Jeg kan foreslå det overfor bygningens ejere – men de bestemmer.
Jeg har talt med ham, der ejer lejligheden, jeg bor i, om det. Han bor oppe på 5. sal. Jeg bor på 3. Han er enig med mig, men han er i mindretal. De andre ejere vil ikke bruge penge på det. De klarer sig fint, siger de. Ok, jeg ved, at mange af ejerne ikke har mange penge. Krisen har taget hårdt på det, de havde på kistebunden, men alligevel. Hvis de nu bare kunne indse, at deres lejere ikke er glade, og derfor flytter, så er det en meget lille investering, de skal lave.

Det er nemlig sådan nogle små ting, man sætter pris på, som lejer. Ok, hvis man ikke har prøvet at stå en aften og være ved at tisse i bukserne, mens man ikke kan få hoveddøren op, så sætter man ikke pris på, at nøglen virker upåklageligt. Men har man prøvet det bare én gang, så ved man, at de små detaljer betyder meget. Også fx sådan noget som, at min udlejer faktisk ringer op og spørger, om det er ok, at han bestiller en tekniker, som skal komme og foretage det årlige tjek af naturgasinstallationerne i min lejlighed. Det er bare vidunderligt.

Hvilken låsesmed er bedst?

En godkendt låsesmed med fair priser! Vores vurdering er, at Den Cyklende Låsesmed – tlf. 22 59 60 13 – er i København.den

Har låsesmeden døgnåbent?

Ja – alle professionelle låsesmede har døgnservice.

Kan en låsesmed hjælpe med tyverisikring?

Ja bestemt! For eksempel har Den Cyklende Låsesmed stor erfaring i alle former for tyverisikring af døre, porte m.m.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *