Sportsskader er sejlivede

Vi er alle sammen klar over, at vi skal holde os i form. Vi går ture. Vi løber. Vi går i fitnesscenter. Det kommer lidt an på, hvilke muligheder vi har. Bor du fx på landet, så er det måske nemt at løbe en tur ud omkring markerne hver morgen. Bor du inde midt i byen, så er løsningen måske, at du går i fitnesscenter, så du kan holde dig i form. Fælles for os alle er, at vi gerne vil bruge vores krop. Og fælles for os alle er, at uanset om vi ’bare går en tur’, eller ’bare motionere i fitnesscenteret’, så oplever vi til tider, at vi får ømme muskler. Vi får smerter. Og ja, i de fleste tilfælde, så ved vi, hvordan vi kan håndtere smerterne. Vi ved, hvad vi skal gøre, hvis vi fx har fået en fibersprængning i armen eller benet. Vi ved det lige så godt, som vi ved, at vi skal rense en rift, inden vi sætter hansaplast på fingeren. Ikke?

Hjælp til skader

Hvad vi måske ikke ved så meget om, er, at der faktisk findes en del hjælpemidler, der kan lette vores liv. Tag nu dette eksempel: Du kommer hjem fra træning nede i badmintonhallen. I har haft en god aften. Den sluttedes af med en minikamp, som du vandt. Men du måtte virkeligt kæmpe, og du forstrakte faktisk en muskel i armen, da du skulle smashe bolden. Du lagde ikke mærke til det lige med det samme. Din krops muskler var varme. I havde jo trænet i et par timer. Men så når du har fået nøglen frem fra tasken og det egentlig gør ondt at låse sig ind, går det op for dig, at du har smerter. Du ved godt, at det ikke er en alvorlig skade. Alligevel ville du ønske, at du havde et eller andet, der kunne hjælpe dig af med smerten. Og du tænker naturligvis ikke på smertestillende midler!

En massagepistol var genial

I sådan et tilfælde er der et hjælpemiddel, som kan hjælpe dig: https://optimasport.dk/collections/massagepistol Det hedder Massagepistol. Du har brug for en massagepistol, fordi med sådan en kan du præcist målrette massage på den muskel, sådan som du har brug for det. En massagepistol er ikke farlig, selvom den ligner en rigtig pistol. Der er ikke kugler og krudt i den. Jo, måske krudt, fordi den kan sende vibrationer imod dine muskler, når du peger på dem med massagepistolen. Men ikke mere end det. Der er ikke nogen patroner eller kugler. Og den er faktisk nem at håndtere.

Det er måske et spørgsmål om, at du lige vænner dig til, at det er en pistol, du bruger. Men tænk på, dengang du var lille: Dengang havde du ikke problemer med at lege med pistoler. Det var for sjov. Så hvorfor ikke gøre det til en leg, at bruge en massagepistol, når din krop har brug for det? Er der noget galt i, at man som voksen leger? Jeg synes, at det er helt ok, og jeg har på intet tidspunkt ikke noget problem med at tage min massagepistol frem. Og det hjælper på mine skader – også deciderede sportsskader.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *