Billige flybilletter – Security

Du kender det sikkert. Du kommer frem til security, og der er en lang kø. Og ikke nok med det, så har dem, der står foran dig, ikke styr på noget som helst. Det kan ske for os alle sammen, men hvis vi nu alle sammen tager vores forholdsregler, kommer vi alle hurtigere gennem security.

Hvis du kan, så rejs kun med din carry-on. Så skal du ikke stå i kø for at tjekke din kuffert ind. Har du checket ind hjemmefra og printet dit boarding pass eller har det på din telefon, så er du jo klar til at komme afsted med det samme. Tit kan du få billige flybilletter med hjælp af rejsepriser.dk, og så er det jo en fordel at vide, hvordan du får pakket i en fart.

Her er de gode råd om security

Husk hvis du kun rejser med carry-on at holde dine væsker på det tilladte. Pak alle dine væsker i en gennemsigtig pose. Du kan få nogle online, der er beregnet til det, og har den tilladte størrelse.

Når du kommer til security:

  • Sørg for at have drukket evt. vand inden, eller smid flasken væk, inden du kommer frem til security.
  • Mens du er i kø, kan du starte med at tage dine smykker, bælter etc. af. Det sparer tid.
  • Put dem i en jakkelomme – gerne med lynlås, så der er styr på dem på båndet. Du kan også komme dem i din taske selvfølgelig.
  • Tag også tørklæder, sko, jakke etc. af, så du er klar, når du kommer op til båndet.
  • Tag din laptop, iPad etc. op af tasken, så de er klar til at lægge op. Husk at din laptop etc. altid skal have en bakke for sig selv.

Når du er kommet gennem security, så tag dine ting og gå til siden for at komme på plads igen. Stå ikke oppe ved båndet, så sinker du alle dine medpassagerer.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *