Berlin billigt

Jeg er netop kommet tilbage fra en uge i Berlin – og jeg havde kun min carry on med. Jeg havde været så heldig at finde billige flybilletter til Berlin på rejsepriser.dk her, og så var det jo bare med at komme afsted.

Der er jo ikke noget som storbyferie i december, når alt er pyntet op, og der er lys alle vegne. Jeg ville gerne gøre det nemt at komme rundt og ikke slæbe rundt med en stor kuffert, så jeg gav mig selv udfordringen kun at rejse med min carry on – og det var faktisk befriende ikke at have så meget med. Det var jo noget af en udfordring, fordi der jo ikke er varmt i Berlin på denne årstid, så jeg var nødt til at have varmt tøj med. Det var temmelig blæsende, og når det regnede var det særligt koldt.

Mange turister i Berlin

Jeg så mange turister, der ikke var klædt på til Berlins vintervejr. Mange var i leggins med en lille jakke, og det er der jo ikke meget varme i.

Hvad havde jeg så med?

Jeg havde 6 varme toppe med. De var alle ensfarvede på nær en, så det var nemt at kombinere med. To af toppene var lange, så jeg kunne bruge dem med leggins. Jeg havde to par støvler med. Et par korte og et par lange. De lange rejste jeg i, så de ikke tog plads op i kufferten. Så havde jeg 3 bunde med – en ulden kort nederdel og et par leggins i uld og et par jeans. Udover min jakke havde jeg 2 cardigans med. Jeg havde en håndtaske, en hat, et par varme tights til min nederdel, et tørklæde og et par handsker.

Så se, det kan faktisk lade sig gøre at rejse i koldt vejr kun med en carry on. Nu er Berlin jo så heller ikke SÅ langt væk, og den er da også blot én blandt mange byer, jeg elsker at besøge. Og med adgangen til billige flybilletter til faktisk hele verden, er smutture jo blevet hvermandseje.

Du kan selv tjekke billige flybilletter her: https://www.rejsepriser.dk/

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *