Verden er åben for dig

Salig H.C. Andersen sagde: “At rejse er at leve”, og det er en talemåde, som flere og flere mennesker tager til sig. Til forskel fra for ikke så forfærdeligt mange år siden, er det at rejse i dag blevet almindeligt for selv pøblen. Flyrejser over store afstande er ikke længere forbeholdte en elite, og “PanAm” tiden er forbi. I dag rejser alle sociale klasser – og de rejser langt! Forklaringen ligger i billige flybilletter!

Eksotiske rejsemål – lave priser

Jeg husker, at for ikke så længe siden kostede en returbillet Aalborg – København med SAS omkring 2.000 kroner. I dag kan du finde returbilletter til adskillige europæiske destinationer til langt under den pris!

For eksempel kan man jo vælge København og i stedet tage en tur til Paris – se her: http://www.rejsepriser.dk/flybilletter/frankrig/paris/

Fidusen er, at en tjeneste som rejsepriser.dk søger efter de absolut bedste tilbud på flybilletter hos over 1.000(!) flyselskaber på den ønskede rejsedag – og sorterer de forskellige tilbud efter pris. Forestil dig lige hvor lang tid du skulle bruge på at gøre det selv…

Nå ja – nu er Paris eller London for den sags skyld jo ikke særligt eksotiske rejsemål for danskere i dag. Men der er skam også adgang til ekstremt billige flybilletter på oversøiske rejser!

USA billigt – på alle måder

Flere og flere danskere får øjnene op for USA som rejsemål, og det er der gode grunde til. Udover det åbenlyse i det fantastiske land, er der også elementer som de lave priser, de venlige indbyggere og det helt ubeskriveligt store udvalg af rejsemål i USA, der er suveræne oplevelser.

Mange lægger ud med The Big Apple – New York. Og det er bestemt et godt sted at starte – ikke mindst fordi der er et stort udvalg af billige flybilletter til New York på markedet. Men også fordi New York jo er indbegrebet af USA på mange måder.

Lad være at tro dog, at New York er et billede på USA generelt. Mange oplever storbyen som støjende, overbefolket og ganske beskidt, og det er heller ikke helt løgn.

Prøv noget andet i stedet – for eksempel Miami. Det er dels det mest geniale klima i hele USA – en vinterdag i Miami er som en god sommerdag i Danmark, og dels er både køkkenet, naturen og det eksotiske mix af nationaliteter helt enestående. Der er gode grunde til, at amerikanerne selv elsker at holde ferie i Miami og i det sydlige Florida i hele taget.

Men først og fremmest: Se nu bare at komme afsted! Lev og rejs, mens du kan 🙂

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *