Rejs for helvede

Min mand kom hjem forleden aften og spurgte, om jeg ville tage med ham til Rio de Janeiro. Jeg sagde ja, det vil jeg gerne, men hvorfor spørger han, og hvornår.
Jeg skal til konference, og sekretæren har allerede booket min billet. Det bliver i slutningen af februar. Vi ankommer på karnevallets sidste aften – skolernes opvisning på Sambadromo.

Rio de Janeiro

Blev lidt paf – der er kun to uger, til vi skal afsted, og jeg leder efter billige flybilletter, som en gal. Flybilletter til Rio de Janeiro er dyre, men jeg vil gerne spare lidt penge på min billet. Og bruge dem på en god rejseguide om byen. Så der er ikke andet end at lede og lede. Priserne ændrer sig nemlig hele tiden. Når jeg ser en rute som passer, så slår jeg til.

Arrangørerne af konferencen har sendt et kæmpe program for ’ægtefæller, der ledsager talerne ved konferencen’. Sødt af dem. Vi kommer fra 50 forskellige lande, og de gør deres bedste for, at vi kan få et godt ophold, mens vores ægtefæller arbejder. Kvinden, som sendte mailen med programmet for accompanying spouses, spurgte også, om hun skulle købe billet til sambaskolernes opvisning, da hun kan se, at min mand ankommer, et par timer inden opvisningen begynder. Jeg svarede hende, at det bliver en life-time oplevelse, så ja, det må hun gerne. Hun skal bare fortælle mig, hvor meget billetterne koster, og jeg sender hende pengene.

Mens jeg sad der med mailen fra hende, leder jeg igen efter den billigste flybillet til Rio. Ikonet – det lille fly – cirkler rundt, frem kommer der en liste. Jeg er heldig. Der er billige flybilletter – helt nede omkring 5.000 kroner, men med 46 timers rejsetid. Den hurtigste billet – nej, utroligt, jeg er heldig, det er lige præcis den samme rute, som min mand rejser – ca. 29 timer og til en pris, der ligger i et meget rimeligt leje. Jeg slår til, og køber billetten.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *