Billigt til Toronto

I meget lang tid har jeg tænkt på, at jeg burde give mig selv et halvt års ferie. Det har været nogle hårde år med masser af arbejde for at få min lille virksomhed op at køre. Nu går det godt. Meget er blevet automatiseret, og indkomsten ruller ind. Jeg er ikke rig, men jeg tjener nok til, at jeg kan realisere min drøm om at komme til Canada. Virksomheden kan passe sig selv. Hvis jeg er nødt til at arbejde, så kan jeg faktisk gøre det hvor som helst i verden.

Canada

Jeg har altid været fascineret af Canada. Det er ikke til at forklare, men jeg mener, det har noget at gøre med nogle dokumentarfilm, jeg har set om naturen og kulturen derovre. Jeg kunne godt tænke mig at flyve til Toronto og så leje en bil og køre tværs over landet til Vancouver. Det må gerne tage tid. Et par måneder, måske. Det vil give mig tiden til at opleve steder, og ikke bare fare igennem.

Billige flyrejser til Canada

Så nu er jeg ved at planlægge 2 – 3 måneders ferie i Canada. Jeg har fundet flybilletter til Toronto og fra Vancouver. Enkeltbilletter. En hver vej. Det er godt nok lidt dyrere at rejse med enkeltbilletter, men det da lidt tosset. Der er jo en afstand på godt 4.000 km mellem Toronto og Vancouver. Så hvis jeg skal køre tilbage til Toronto, så svarer det til, at jeg skal køre fra København til Rom 4 gange. Det gider jeg ikke.

Så jeg betaler gerne lidt mere for 2 flybilletter til og fra Canada. Flybilletten til Toronto har jeg allerede købt. Nu leder jeg efter billetten fra Vancouver. Der er mange muligheder, og det er lidt sjovt at kigge på, hvor mellemlandingerne sker. Jeg kan vælge at flyve via USA eller via Frankfurt. Den sidste løsning er den hurtigste. Det bliver nok den, jeg vælger. Når jeg skal hjem, må det gerne gå hurtigt.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *