Ingen krav om sikkerhed

Der bliver ikke stillet krav om sikkerhed, kreditvurdering, dokumentation etc. ved ansøgning af lån online. De fleste af os er fuldt ud bevidste om, at alting er nemmere, bedre og hurtigere online. Men det er måske ikke alle, der er bevidste om, at det at låne penge ligeledes er meget bedre og hurtigere end i banken!

Det er altså ikke bare på ét parameter, at online lån er væsentligt smartere end banklån. Det er på en lang parametre, som blandt er følgende:

  • Hurtigere – cirka 2 minutter tager det at ansøge
  • Billigere – flere af lånene er gratis og andre starter ved 3,9%
  • Døgnet rundt – ansøg og få penge døgnet rundt, 24/7
  • Ingen krav om sikkerhed eller dokumentation – læs meget mere herunder

Lån penge uden sikkerhed

Hvad betyder det i grunden, at du kan låne penge uden sikkerhed? Ja, det betyder kort og godt, at du kan låne penge, uden långiver kræver sikkerhed fra dig. Sikkerhed er normalt i form af pant i fast ejendom eller pant i værdipapirer, men det skal du ikke tænke på.

Da det er muligt at låne uden sikkerhed, åbner det op for, at alle kan låne. Normalt er det kun dem, der ejer en bolig, bil eller båd, som kan låne penge. Lån uden om banken er anderledes, da alle kan og må få online kredit.

Billigste og hurtigste lån uden sikkerhed

Der findes en lang række udbydere af hurtige og billige lån uden sikkerhed, og nogle er bedre end andre. Vil du være sikker på, at finde de bedste og mest troværdige udbydere, kan vi anbefale følgende låneportaler:

Penge-lån.nu – gå til låneside

Trygt.dk – gå til låneside

Kviklån-info.dk – gå til låneside

Billige-kviklån.dk – gå til låneside

Forbrugslån-billige.dk – gå til låneside

På ovenstående lånesider finder du en lang liste af långivere af de populære minilån uden sikkerhed. Det er dog ikke kun sikkerhed, du slipper for at stille for lånet. Du slipper ligeledes for kreditvurdering. Normalt vil du blive kreditvurderet fra den ene ende til den anden, men det er kun i banken. På nettet skal du hverken vise årsopgørelse, lønseddel eller budget.

Kreditvurderingen varer 10-15 sekunder, når du ansøger om et online lån. Og det eneste, du sådan set bliver vurderet ud fra, er, om du står i RKI. Står du ikke der, og er du fyldt 18 år og har dansk statsborgerskab, så er lånet dit!

Kredit uden dokumentation

Som vi allerede har været lidt inde på, så kan du altså optage kredit/lån uden dokumentation. Med dokumentation menes dokumenter som årsopgørelser og lønsedler, men det behøver du ikke at døje.

Online lånefirmaer vil ikke se nogle af disse dokumenter, så man kan vel nærmest sige, at du låne penge uden ansøgning. Eller mere korrekt: Du kan låne penge uden krav, hvilket vel nærmest er tilfældet.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *