Hvem styrer ejendommen?

Det er egentlig besynderligt, at det ikke er fundet på for længe siden – systemet, der med ét slag gør det nemt og enkelt for alle parter i en ejendom at kommunikere med hinanden, gemme dokumenter etc. Men nu er det der – og så er det oven i købet et dansk system! Systemet hedder Arcomus, og det – som det efterhånden er naturligt i dag – et 100% webbaseret system.

Hvad er det, Arcomus kan?

Selve systemet giver en helt enestående samling af al den kommunikation, der foregår mellem beboere, viceværter og håndværkere i driften af en ejendom. Det kan være alt fra samling af vigtige dokumenter til SMS meldinger til ansvarlige om akutte problemer i ejendommen – og meget mere.

For eksempel er der også integreret en fuldstændig projektstyringsenhed i systemet, der gør det nemt for bestyrelsen i en ejendom at koordinere, samle data og vurdere fremskridt etc.

Hvem står bag Arcomus?

Det beskrives bedst fra deres egen hjemmeside:

Vi er 4 mennesker der er gået sammen om at udvikle ideen og systemet og som arbejder med opgaven fra meget forskellige indgange og forudsætninger.

jfJan Furbo
Direktør, medejer, salg
Telefon: 20 230 076
Mail: jan@arcomus.com

jpoJens Peter Olesen
Medejer, salg
Telefon: 20 800 604
Mail: jenspeter@arcomus.com

meMichael Ellerhammer
Medejer, udvikling og ide
Mail: michael@arcomus.com

ktKim Tetzlaff
Medejer, udvikling og programmering
Mail: kim@arcomus.com.

Altså ingen tvivl om, at det er stærke kræfter, der står bag systemet! Her på redaktionen kender vi Kim Tetzlaff som manden, der er anerkendt som både programmør og ekspert i hastighedsoptimering.

Det interessante her er, at systemet er 100% webbaseret, hvorfor der ikke kræves installation af noget som helst hos brugerne – og at opdateringer og forbedringer nemt implementeres i systemet.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *