Kalkmaling er min lidenskab

Det var egentlig lidt af en tilfældighed, der for nogle år tilbage bragte mig ind til en “hobby”, der senere har udviklet sig til en lidenskab og faktisk en levevej. Jeg skulle købe nogle gaver, og i bare fortvivlelse over ikke at kunne find epå noget mere originalt, endte jeg på en webshop, der sælger såkaldt brugskunst online og billigt. Jeg kiggede mig lidt omkring, og jeg “faldt” over noget, der skulle ændre min fritid og faktisk mit liv for altid.

Kalkmaling af møbler

Det var egentlig varegruppens navn, der fangede min opmærksomhed, og jeg tror, det skyldtes, at jeg havde nogle ældre møbler, der enten skulle udskiftes eller shines op. Og så var jeg så: “Kalkmaling til møbler“. Min nysgerrighed var vakt, og jeg endte med at købe en hel masse, som jeg efterfølgende brugte til at forskønne mine egne møbler.

Det blev helt fantastisk, og jeg nød hvert sekund af arbejdet, så da min nabo spurgte, om jeg ville hjælpe med hendes møbler, slog jeg til med det samme. Og siden er det gået slag i slag, og i dag lever jeg faktisk af det 🙂

Det er alle typer, jeg arbejder med i dag – og lige for tiden er det især Vintage, der er in.

Når jeg holder fast i Egesgave som leverandør, skyldes det, at de er helt enormt søde at have med at gøre, deres priser er gode og de leverer hurtigt. Jeg tror, jeg handler hos dem 6-8 gange månedligt, og det er også alt deres dejlige brugskunst, der nogle gange ryger med i indkøbskurven. Jeg er jo lidt blød i knæene med den slags, som enhver, der kender mig, ved.

Nu er jeg på den hylde i livet, hvor jeg skal være. Jeg nyder hver time i mit værksted med kalkmaling og restaurering af gamle møbler. Jeg kan kun ønske for andre, at der er lige så heldige i deres personlige udvikling!

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *