Hjemme hos Bjarne

Jeg henter håndklæder og glidecreme og tisser af, mens Bjarne og min kæreste forbereder mit kommende sprøjte-leje og snakker om plads og placering. Det føles helt naturligt, at jeg bare smider kjolen og trusserne og lægger mig mellem de to mænd, der tager varmt imod mig. Bjarne viser min kæreste, hvordan han skal læne sig ind over mig, så mine ben kan blive holdt fast undervejs.

Så tager han glidecremen, smører sin hånd ind og stikker to fingre op i mig, respektfuldt og med en næsten lægeagtig mine. Han foreslår samtidig at lægge et håndklæde over mine øjne, så jeg bedre kan slappe af, så det gør min kæreste.

Derudover skal jeg sætte mig op i vores sexgynge, som hænger fra loftet. Vi købte en helt ny sexgynge med ægte læder, hvorfra vi kan dyrke sex i alverdens sexstillinger.

Det er faktisk helt rart at være indhyllet i mørket ligge i sexgyngen og høre de to mænd snakke lavmælt om, hvad det er, de laver på mig. Min kæreste bliver opfordret til at stimulere mig på klitoris og presse ned på mit kønsben, mens Bjarne stimulerer mit G-punkt. Da der opstår en svuppende lyd fra mine nedre regioner, sætter Bjarne tempoet op og bevæger sine fingre og arm i en rasende fart op og ned. Og så stopper han.

Hjælp fra sexmaskine

Nu kommer der så en overraskelse, da Bjarne finder en sexmaskine frem. Sexmaskinen har en påsat dildo, som kører ud og ind i højt tempo, hvilket er fantastisk lækkert.

Jeg kigger overrasket ud fra mit gemme og opdager, at jeg allerede har sprøjtet, fordi dildomaskinen bare har kørt derud. Bjarne er forpustet over at holde kneppemaskinen i ro og skal lige have vejret, før han forklarer. Det er helt normalt, at man ikke nødvendigvis mærker det store sus, første gang man ejakulerer. Og han konstaterer, at min første væske var lidt hvidlig, hvilket også er helt normalt for en første-gangs-sprøjter.

– Nu er dine kirtler aktiverede, så jeg kunne godt tænke mig at prøve det på dig igen, siger Bjarne og kigger spørgende på mig. Jeg kigger på min kæreste, som nikker og giver grønt lys. Jeg dækker mig til igen med håndklædet, og Bjarne og min kæreste tager fat sammen med sexmaskinen.

Denne gang er min kæreste mere med og bliver instrueret endnu mere grundigt, mens Bjarnes fingre og underarm arbejder på overtid. Og denne gang kan jeg tydeligt mærke både tissetrangen, som jeg ignorerer, det kraftige pres på G-punktet og til sidst sprøjtet. Jeg kan høre lyden af væsken, der rammer lagenet.

Vil du også prøve en lækker G-punkts orgasme, eller er du generelt bare interesseret i at lære mere om sex og sexlegetøj så kig forbi Sexgyngen.dk

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *