Øjenlægen er din ven

Jeg ved ikke, hvordan du har det, men for mig er mine øjne min absolut vigtigste kropsdel. Og jeg har altid haft det sådan. Jeg er på ingen måde hypokonder, men lige præcis med mine øjne har jeg altid været yderst forsigtig, og faktisk tager jeg et årligt tjek hos øjenlægen. Det skyldes, at der i min familie desværre er historik for både grå stær og grøn stær. Jeg har jo boet i Jylland i mange år, men for to år siden flyttede jeg så til København, hvorfor jeg skulle finde en ny øjenlæge.

Øjenlæge i København?

Nu skulle man jo tro, at det i landets hovedstad er yderst nemt at finde en god øjenlæge, men faktisk talte jeg med flere, der i hvert fald kunne fortælle mig, hvor jeg IKKE skulle gå hen. Jeg endte på Google, hvor jeg simpelthen søgte efter “Øjenlæge i København” – for så¨tænkte jeg, at jeg da nok skulle få en god liste at tage afsæt i.

En af de hjemmesider, der lå øverst på “Øjenlæger i København” var http://ohd.dk/, så det var jo naturligt nok at kigge nærmere på deres hjemmeside.

Det viste sig at være ikke bare en øjenlæge men et decideret øjenhospital med adskillige øjenlæger og en hulens masse information på deres hjemmeside. Hvor er det dohg bare skønt, når man kan få god og lødig information på hjemmesiden – det øger altså min tillid til stedet ganske betragteligt.

Øjenhospitalet Danmark

Kort fortalt har de været der siden 1989, og det borger da også for kvaliteten, synes jeg. Jeg tog kontakt til dem, og jeg fik en tid, der kunne passe ind i mit program. Jeg mødte der en øjenlæge, som på alle måder var en fantastisk fyr. Han var totalt i overskud, og han tog mine bekymringer meget alvorligt. Jeg fik undersøgt mine øjne, og han kunne berolige mig med, at jeg skam var i fin form.

Dog konstaterede han et let forhøjet tryk i mit ene øje, og den slags kan føre til Glaukom, der også er kendt som grøn stær. Jeg var heldigvis langt fra det, men øjenlægen sagde, at det skulle kontrolleres årligt, hvilket jeg jo altså også gerne selv vil.

Hvis du kan bruge det til noget, er det vist herover, hvad det handler om.

Anyway: Skal du bruge en øjenlæge i København, kan jeg godt anbefale ohd.dk

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *