Narkotester

Min bror er en driftig mand, der driver et par firmaer et sted i Jylland, og han har meninger så firkantede, at der reelt kun er to mulighed: Enten elsker folk ham, eller også kan de ikke døje ham. Det bedste ved det hele er, at han er revnende ligeglad med dem, der ikke kan lide ham. Respekt for det. Han driver et designbureau, og han fik for efterhånden en 4-5 år siden et par oplevelser, der gjorde, at han i dag tester både eksisterende og nye medarbejdere på flere fronter, end de fleste gør..

Hash eller narko? Så er det ud!

To af hans medarbejdere blev taget i at ryge en fed i arbejdstiden, og han fyrede dem begge på gråt papir. Allerede dagen efter gik han på jagt efter en metode til at tjekke for medarbejderes mulige misbrug, for han nærer et indædt had til hash og andre narkotiske stoffer.

Han fandt løsningen via et dansk firma, der producerer de såkaldte narkotest, som man kan bruge selv: http://www.narkotikatest.dk/ – og dem købte han så en ordentlig røvfuld af. De dækker så ikke kun hash men faktisk fås de i forskellige udførsler, der kamn afsløre forskellige typer af narkotika i urin eller spyt.

Han er helt og aldeles iskold – hvis en medarbejder tester positiv, får de muligheden for selv at indrømme og blive fyret – eller de kan vælge at få det efterprøvet via et laboratorium, hvor min bror betaler for en blodprøve. Han har heldigvis kun to gange siden måttet fyre eksisterende medarbejdere grundet misbrug, men han fortæller, at han har afvist adskillige ansøgere, der testede positivt. Senest en ung mand med de symptomatiske let slørede øjne, der da også dumpede big time på en hash test der afslørede et misbrug af spice!.

Hvorfor gør unge det?

Det har altid undret mig, hvorfor så mange hopper i og indleder et misbrug – der er da så enorm megen viden om det i dag, at det burde få enhver til at flygte skrigende væk fra den slags. Men tilsyneladende er forbruget af alskens stoffer fra hash over ecstacy, spice, speed og hvad ved jeg i stærk stigning.

Hvad tror du, der skal til, før de unge og yngre lærer, hvor ekstremt skadeligt, det er?

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *