Den nødvendige CE mærkning

Min nevø og jeg har jo puslet med et projekt længe, og sidste år begyndte tingene at tage form for alvor. Vi fik etableret et lille firma, ansat nogle mennesker og fik sat gang i processen med at gå fra håndbyggede prototyper afvores apparater (omformere) til en mere reel produktion. En af de hurdler, vi skulle gennem inden, var den absolut nødvendige CE mærkning, som jo er en forudsætning for, at vi overhovedet kan sælge vores produkter. Belært af erfaring fra et tidligere projekt, vidste jeg, at den slags skal man altså benytte professionelle til.

Hjælp til CE godkendelse

Nu skal man ikke overvurdere opgavens omfang – lige så lidt som man skal undervurdere den. Det er og bliver en bureaukratisk proces, hvor man simpelthen ryger nederst i stakken hver gang, der er noget, der ikke er i orden. Og det havde vi ikke tid til – slet ikke. Derfor valgte vi at benytte firmaet Process Enginering A/S – eller Proeng i daglig tale – da jeg havd egode erfaringer med dem fra min tidligere karriere.

De har en række specialister siddende, der har helt styr på det med CE mærkning og godkendelse: https://proeng.dk/ydelser/ce-maerkning-af-maskiner-og-anlaeg/

Det gik, som jeg forventede: Smertefrit. Og nu er vi så efterhånden ved at være parate til at erobre verdensherredømmet med vores omformere.

Hvis vi får behovet for hjælp på et senere tidspunkt fra rådgivende ingeniører – og det kan jeg godt mistænke, at vi gør uden at jeg vil afsløre endnu hvorofr – ved jeg, at de gæve folk ved Proeng er parate med deres efterhånden enorme ekspertise. Jeg tror, de har en ingeniør siddende til enhver tænkelig opgave!

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *