Konference i København

Jeg står i den situation, at jeg skal arrangere tre møder i hast. Vi skal have det første møde i morgen, det næste en uge senere, og det sidste møde skal holdes om en måned. Det er en hasteopgave, jeg har fået, fordi firmaet, som i første omgang skulle stå for at få møderne arrangeret, lige pludselig bakkede ud af kontrakten, de havde med kommunen. Så vi har fået opgaven, og det er mig, der skal stå for, at alt klapper.

Lokaler hvor?

Alle tre møder ligger inden for rammerne af internationale samarbejdsprojekter. Det er dog tre forskellige projekter, de tre møder skal holdes i forbindelse med. Det første møde handler om, hvad man kan gøre for at sænke temperaturen i urbane rum kun ved brug af beplantning og grønne tiltag. Det næste handler også om klimaforandring og mulige løsninger, som beboere selv kan implementere i deres nærområder.
Det tredje handler om udvikling og støtte til små og mellemstore virksomheder, der beskæftiger sig i nicherne for fødevarer og økologisk pakning af madprodukter.

Det er med andre ord nogle projekter, der handler om klima, miljø og genbrug. Spændende projekter, men også lidt svære at finde lokaler til. De skulle jo gerne udvise noget, bevidsthed om klimaforandringer og om genbrug, og så skulle de gerne være venlige og funktionelle. Og vigtigst af alt: De skal ligge tæt på offentlige transportmuligheder. 2 af møderne har nemlig studieture til forskellige ’good-practice’ eksempler på dagsordenen.
Og hvad gør man så i en snæver vending, hvor man har brug for mødelokaler, der kan noget i en fart?

Hvor er der lokaler i København?

Jeg gik på nettet og søgte efter ”mødelokaler København” og fandt flere forskellige bud på, hvad det kunne være: En skole, et konferencecenter, et hotel, eller en restaurant.
Da jeg kiggede på et konferencecenter, tænkte jeg, at jeg kunne også forsøge at søge med frasen ”konferencelokaler København”, og det prøvede jeg da også. Listen, jeg fik frem, var lidt mere fokuseret end den tidligere.

Bedste bud på dem alle var klart MBK Konferencelokaler

Og jeg skal jo bruge et konferencelokale til det sidste møde, som handler om små og mellemstore virksomheder. Projektet afsluttes med en ret stor konference for alle projektets deltagere og deres inviterede partnere.
Der var mange gode forslag på min liste. Bl.a. nogle fine lokaler inde i midten af byen. Det var faktisk sådan, at jeg tænkte, at det bedste ville være, hvis jeg tilbød udbyderne, at alle tre møder skal holdes hos dem over de næste uge. Det ville muligvis give mig grundlag for at bede om et nedslag i priserne, de forlangte, tænkte jeg.

Så jeg ringede op til dem. De havde faktisk ledige lokaler til alle tre møder, og de ville da gerne hjælpe mig med alt det praktiske: Catering, trykning af dagsordner og oplæg, rundvisning i byen for dem, der gerne ville se lidt mere hjælp til at finde gode tolke og alt muligt udstyr: Laptops, videokameraer og alt den slags udstyr, som vi skal arbejde med i projekterne.

Bedst af alt, da jeg spurgte ind til prisen, blev jeg lidt genert over at skulle spørge om endnu et nedslag – prisen, de selv forlangte, var meget rimelig – hvis ikke beskeden.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *