Leggins hvordan?

Når vi taler om modetøj, så taler vi sjældent om leggins, men har du tænkt over, hvor chik du faktisk kan gøre dine leggins? Leggins er fantastiske at have på, og du kan dresse dem op og ned, som du vil. De findes i mange stilarter og materialer, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan de kan bruges. Her er et par ideer:

 

 • De super casual leggins.
  Du skal ikke dresses op til middag, men du vil gerne have et sødt outfit på alligevel. Sæt en sweater, der viser dine skuldre, sammen med et par casual leggins. Put er par smarte sneakers på sammen med det, og find en smart posetaske, måske i læder. Det er et trendy og afslappet look. Du kan også sætte dine leggins sammen med et par lange komfortable støvler, en bluse og en lang cardigan med et matchende tørklæde. Brug en lang t-shirt over dine leggins med en matchende halskæde. Endelig kan du sætte dine leggins sammen med for eksempel en T-shirt med print og et par sneakers.
 • Medium casual leggins look.
  Start med en basis top sammen med dine leggins. Put en casual blazerjakke sammen med det og som fodtøj et par lækre hyttesko. For at fuldføre looket har du et tørklæde på.
 • Det mere sofistikerede look.
  Her skal du finde leggins i et mere upscale look. Det kan være, de er i læder look, blonde- eller satin look, gerne sorte. Sæt dem sammen med en sort tunika, et par lækre høje hæle – måske i guldlook – og et par store øreringe i en pangfarve, og du har et cool outfit.
 • De festlige leggins.
  Her er du på udkig efter et par leggins gerne i sort med et skinnende look. Sæt dem sammen med en mere neutral skjorte og et par sofistikerede sorte højhælede sko. En sort kuverttaske med gulddetaljer fuldender looket. Du kan også sætte et par skinnede sorte leggins sammen med en sweater og en lang kæde og have stiletter på. Det er et cool look.

Mit favoritsted at finde bukser, jeans og leggins? Det er såmænd hos Butik Rikke: https://butikrikke.dk/bukser-jeans

Jeg elsker også at bruge damestøvler sammen med leggins. Det kan være støvletter, støvler til under knæet og støvler over knæet. De ser alle super godt ud med leggins.

Hvis du ikke synes om at bruge en kort bluse til dine leggins, sætter du det bare sammen med en lang cardigan.

Mange gange skal du bruge en lidt mere løs overdel med leggins for at afbalancere looket.

Hvordan bruger du dine leggins?

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *