Kan affaldshåndtering gøres lækkert?

Affald er og bliver affald, og der har altid stået sådan en lidt “ulækker” aura om det at arbejde med affald. Skraldemænd eller renovationsarbejdere, som den politisk korrekte betegnelse er, er vel ikke det, enhver mor drømmer om, at datterens udkårne er? Faktisk er det noget sludder i dagens Danmark, for der er sket meget på det felt, og der er i dag firmaer, der håndterer affald på andre og helt moderne måder. Et af dem er firmaet Junkbusters ApS, og dem vil vi se lidt nærmere på i denne artikel.

Junkbusters affaldshåndtering

Firmaet hører til i København, men de arbejder i dag over næsten hele Danmark, og de har en række services, der adskiller dem fra de andre spillere på markedet: Bigbags (se mere her) og så en hel palette af tilknyttede services, som vi kigger på om lidt. Men først big bags:

Der er – som navnet antyder for den engelskkyndige – store poser eller sække, som du kan benytte til at fylde affald i. Ikke noget revolutionerende i det, vil du sikkert tænke. Men det er der faktisk! Se selv i denne video:

OK – DET er sgu da smart, ikke?

Skidt og skrammel klares

Junkbusters arbejder også med de mere klassiske affaldscontainere, hvor de både leverer og afhenter. En affaldscontainer er stadig den mest benyttede form, når der for eksempel er meget affald fra en ombygning, omfattende havearbejde etc. Da Junkbusters jo netop har anlagt en ny og meget moderne tilgang til tingene, er der naturligvis mulighed for at bestille affaldscontainer via nettet – og naturligvis også pr. telefon. Det betyder, at du kan bestille bestille døgnet rundt og dermed gøre det, når du har bedst tid til det.

Affald fra kontorer

Junkbusters har også et fikst og færdigt koncept til håndtering af kontoraffald, som du kan se her. Indtil videre er dette koncept kun tilgængeligt i København, men mon ikke de snart tilbyder den fremragende service i de andre større byer i Danmark?

Som en tilføjelse til den med kontoraffald skal nævnes, at Junkbusters også tilbyder 100% sikker makulering af følsomme dokumenter samt en service med afhentning af elektronik, der så selvfølgelig genbruges efter alle forskrifter.

Hvis du opsummerer det hele og lægger velklædte servicemedarbejdere i rene og smarte biler til, vil du uden tvivl se, at selv noget så “usmart” som affaldshåndtering faktisk kan brimges ind i det 21 århundrede på bedste vis!

 

 

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *