Elektronisk cigaretter brugt eller nye?

Du kan jo få dem meget billigere brugt sagde min svoger, da vi snakkede om og skulle starte på elektronisk cigaretter. Anledningen til vi skulle starte med og bruge en elektronisk cigaret var en af vores nytårsforsæt. Nu er vi godt nok allerede i februar, men bedre sent end aldrig.

Jeg havde ikke lige helt samme holdning til og købe min elektroniske cigaret brugt, som min svoger. Jeg syntes nemlig det er lidt uhygijenisk og bruge en brugt. Det syntes min svoger selvfølgelig ikke og argumenterede med, at det er jo kun er batteriet der er brugt og ikke mundstykkerne (dem man suger af). Det kan han jo på sin vis have ret i, men så kunne man jo også købe en brugt el-tandbørste, hvis man, så sådan på det argumenterede jeg. Vi var ikke helt enige på dette punkt, men det ente da også med, at vi købte dem fra nye.

Der er nemlig også en anden hage ved og købe brugt og det er, at man ikke få nogen garanti på sin købte vare. Nu ved jeg godt der er nogen af jer der tænker, at de elektroniske cigaret butikker giver jo ikke mere end 1 dags garanti, men det passer altså ikke. For der hvor vi købte vores el smøger gav de 6 måneders garanti på deres batterier og 30 dages garanti på mundstykkerne. Det er meget mere, end nogen af de andre online butikker.

Nu mangler vi bare og komme igang med dem, det håber jeg vi kan i løbet af 2 dage, for Smartsmoke.dk (der hvor vi har købt dem) har lovet 1-3 dages levering. Ifølge trustpilot ser det ud til de overholder dette.

Tilbage er der kun en ting og sige, pas nu på med og købe din elektronisk cigaret brugt i ved ikke, hvilken stand batterierne er i. Vil du absolut købe brugt, så sørg for der er kvittering med. Har du en kvittering, kan du altid lave en reklamation på den hvis den går i stykker.

Disclaimer

2 kommentarer

  1. Birger

    Ja tak jeg har også prøvet købe brugt og det var ikke en god ide. E cigaretten gik i stykker kort efter jeg begyndte og bruge den.

  2. Martin

    Er man ikke også lidt selv ude om det, hvis man køber sine elektronisk cigaret brugt. Jeg kan slet ikke forstå, hvorfor der er nogen der gider og købe dem brugt når man kan købe dem så billigt fra ny.

    Jeg ved i hvert fald, at jeg aldrig kunne finde på og købe brugt.

    Martin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *