El cigaretten – en eksrygers bedste ven

Der findes med garanti mange rygere, som ønsker at stoppe med at ryge, men som har svært ved at slippe af med den dårlige vane på egen hånd. Det er her el cigaretten kommer ind i billedet. E-cigaretten er en ny trend, som er kommet for at blive og det er der flere årsager til. Nogle af de mest nævneværdige årsager er blandt andet at el cigaretten er et langt sundere alternativ til almindelige cigaretter. Ved at kvitte smøgerne og skifte over til el cigaretten vil du opleve at din krop bliver langt sundere. El cigaretten er, modsat almindelige tobakscigaretter, ikke fyldt med tjærearter og andre skadelige kemiske forbindelser, som er kendte for at nedbryde kroppen. Det gode ved el cigaretten er at det er en elektronisk anordning og at du derved ikke fylder din krop med tobakrøgens skadelige stoffer.

Få alle fordelene

Med en el cigaret kan du få en sundere livsstilsændring uden at skulle vende dine vaner fuldstændigt på hovedet. Det betyder at du får samme genkendelige oplevelse af at ryge, men uden alle de negative sider ved rygningen. El cigaretten generer en røglignende damp, som minder meget om almindelig røg, men som ikke har alle de skadelige stoffer i sig. El cigaretten er på størrelse med almindelige cigaretter og du vil stadigvæk kunne holde fingrene beskæftiget uden hverken at udsætte dig selv eller andre for tobaksrøg. I og med at det ikke er blevet påvist at el cigaretten er skadelige for andre, er det, som det ser ud lige nu, lovligt at ’ryge’ el cigaretten selv i røgfrie områder.

Billige el cigaretter

Hvis du, som mange andre, er blevet hooked på at prøve e-cigaretten og gerne selv finde ud af at el cigaretten rent faktisk lever op til dens gode ry, så er Smartsmoke.dk et godt sted at begynde. Som altid når der skal prøves noget nyt, som du er usikker på førend du har prøvet det, så er det langt det sjoveste at have betalt så lidt som muligt, hvis nu det skulle vise sig ikke at være noget for dig alligevel. El cigaretten er en forholdsvis billig investering og går du ind på Smartsmoke.dk i dag vil du kunne finde billige el cigaretter i forskellige størrelser og i forskellige farver så du kan vælge din personlige favorit. På Smartsmoke.dk finder du gode og sikre men samtidig billige el cigaretter så du har råd til at komme i gang. Du kan også vælge mellem de billige startsæt, hvor du får alt det du behøver til at komme i gang med el cigaretten.

Skifte over til el cigaretten og spar penge

El cigaretten kan købes for 250-600 kr. og det kan måske virke som en dyr investering. Men lige så snart du har betalt engangsbeløbet er det dermed langt billigere end almindelige cigaretter. Du vil kunne spare op til mange tusinde kroner på årsbasis ved at skifte cigaretterne ud med el cigaretten. Den årlige besparelse afhænger naturligvis af dit tidligere cigaretforbrug, men langt de fleste ville opleve en besparelse på op til 10.000 kr. Både det helbredsmæssige og økonomiske aspekt er således helt klare fortalere for el cigaretten og er du også det så kan du gå ind på Smartsmoke.dk og komme i gang med din nye livsstil allerede i dag

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *