E cigaretten anno 2016

Nu er der gået ca 6 år siden jeg blev bekendt med en e cigaretter med nikotin. Siden den gang er der kommet mange nye e cigaret forhandler til, samt mange forskellige mærker og modeller. De modeller der har klaret sig igennem nåleøjet er ganske få, men de har til gengæld også e cigaret produkter der er i rigtig god kvalitet.
Nogle af disse mærker er blandt andet Joytech, eleaf, Kangertech og aspire. De mærker er også dem du ser blandt de fleste dampere herhjemme i DK for tiden.

Oplevelsen med en e cigaret frem for e cig modellen

Den modeller jeg har haft mest succes med er, om man vil eller ej den første jeg fik i hånden og det var faktisk en ganske almindelig ce4 ego-t. Hvorfor er det så den bedste vil du nok spørge? Det er det af den simple grund, at jeg var så overrasket over, hvor fedt det var at dampe kontra ryge almindelige cigaretter. Ja måske var det så mere oplevelsen med dampning, end det var selve modellen ce4 ego-t.

Navneroderi

Selv om det er ved og være nogle år siden at e cigaretten blev introduceret til verden er der stadig stor uenighed om, hvad de forskellige dele hedder. Jeg rettede på folk i starten og prøvede og hjælpe til med, at få en fælles navngivning for de forkskellige dele, men lige lidt hjalp det. For når jeg snakkede med en fra københavn kunne han/hun kalde en clearomizer for “det rør med væske” og snakkede jeg med en nordjyde, så kunne den blive kaldt en væskebeholder.
Det jeg lærte ved de frustrationer der var ved navneroderiet var, at jeg nok hellere måtte indrette mig efter mine omgivelser jeg snakkede med, så pludselig stod jeg der og kaldte en clearomizer for et “rør med væske” osv. Det chikanerede med kraftigt, men jeg kunne mærke på omgivelserne, at det faldt bedre i jord, end jeg rettede på dem.

Eksploderende batterier

Ja det er desværre sket, at nogle e cigaretter er eksploderet, men de fleste af dem (måske endda dem alle) er enten kloner af de kendte mærker, eller så har de brugte forkerte opladere.
Jeg har selv testet scenariet med en forkert oplader. Det resulterede i et defekt batteri, men det eksplodere ikke.
Hvad der angår kloner, så kan jeg kun sige en ting om vores Kineser venner. De er godt nok gode til at lave kopier, man kan ikke se noget ved første øjekast. Derimod hvis man skiller en klon e cigaret ad, så er det tydligt at se, hvad der er en klon og ikke. De består som regel kun af en brøkdel i forhold til de originale og batterierne i MODS kloner ligner simpelthen også noget de selv har brygget sammen, så skulle jeg give et godt råd med på vejen her på falderebet, så er det at sørge for, at den e cigaret du køber er original og den kommer fra en trusted e cigaret forhandler. Jeg kan anbefale at bruge smartsmoke.dk, som jeg har brugt et rum stykke tid og jeg har aldrig haft problemer med dem, selv ved returnering af en defekt e cigaret.

Hvilke mærker er jeres fortrukken at bruge?

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *